Zwarte Parel wint Lensvelt de Architect interieurprijs 2011

maandag 28 november 2011
timer 1 min
De Lensvelt de Architect interieurprijs 2011 is gewonnen door Studio Rolf.fr en Zecc Architecten voor De Zwarte Parel in Rotterdam-Zuid, een ‘kluswoning’ die is getransformeerd tot een bijzondere architectonische woning.

Geslaagde symbiose

Het project is een initiatief van eigenaar Rolf Bruggink van Studio Rolf.fr  en uitgewerkt met zijn voormalige partners van Zecc Architecten.

 

De jury is getroffen door het ontwwerp van de voorgevel en het interieur. De jury beoordeelt het interieurontwerp als virtuoos, compleet en ruimtelijk. In een mix van interieur en exterieur, oud en nieuw, staan ruimtelijkheid en continuïteit van open functies centraal.

 

Jury

De jury van de Lensvelt de Architect interieurprijs 2011bestaat dit jaar uit Kees Rijnboutt (voorzitter, Rijnboutt bv), Diederik Fokkema (directeur Fokkema & Partners), Eleonoor Jap Sam (directeur Jap Sam Books), David van Severen (directeur Office Kersten Geers David van Severen, Brussel) en Harm Tilman (secretaris van de jury, hoofdredacteur de Architect).

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel