Zomerschool Herbestemming tijdens PROVADA

dinsdag 8 mei 2012
timer 1 min
Het herbestemmen van bestaande gebouwen vraagt om andere kennis en vaardigheden dan het ontwikkelen van traditionele nieuwbouw. Oog hebben voor de mogelijkheden van het gebouw en de meerwaarde van de plek, die verzilveren in een intelligent ontwerp en daar gebruikers bij vinden, en daarbij anders rekenen en anders denken over het toekomstig beheer. Wie dat allemaal kan, is de ontwikkelaar van de toekomst.

In de marge van de Provada biedt het Nationale H-team (Herbestemmingsteam) aan aanstormend talent uit de wereld van vastgoed, ontwerp en erfgoed de kans zich in drie ochtenden bij te scholen en van ervaren rotten uit het vak te horen hoe zij het doen.

 

Iedere Provada-ochtend op 5, 6 en 7 juni van 9.00-11.00 uur zijn er in het ROC Amsterdam (tegenover de RAI) twee inspirerende presentaties die de verschillende facetten van het herbestemmen en transformeren belichten. Tezamen vormen de zes presentaties een afgerond geheel.

 

www.herbestemming.nu/h-team/activiteiten-2012/zomerschool-herbestemming

 

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Colliers International en TCN.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel