Ziekenhuis Delft gegund aan Hurks en Kuijpers

dinsdag 31 juli 2012
timer 1 min
Het nieuwe moderne medisch centrum telt ruim 56.500 vierkante meter en wordt gebouwd op de bestaande locatie aan de Reinier de Graafweg.

Bouwcombinatie Reinier de Graaf vof, bestaande uit Hurks van der linden en Kuijpers Centrale Projecten, heeft officieel opdracht gekregen voor de nieuwbouw van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Betrokken partijen tekenden hiervoor op maandag 30 juli 2012 de aannemingsovereenkomst. De opdracht heeft een waarde van ruim 110 miljoen euro.

Het nieuwe moderne medisch centrum telt ruim 56.500 vierkante meter en wordt gebouwd op de bestaande locatie aan de Reinier de Graafweg. In het najaar van 2012 zal de bouw starten. Oplevering is gepland in maart 2015.

 

Specialist in zorgsector

Hurks van der linden en Kuijpers hebben samen ruime ervaring in de zorgsector. Zo is de bouwcombinatie op dit moment verantwoordelijk voor de nieuwbouw van ziekenhuis Bernhoven in Uden en werkten zij eerder samen aan de nieuwbouw van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Beide partijen zijn dan ook verheugd deze expertise in te kunnen zetten voor het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Het ontwerpconsortium bestaat uit EGM architecten, Corsmit en Deerns. 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel