Woon-zorgcombinatie Beth San te Aalten opgeleverd

donderdag 26 april 2012
timer 1 min
In opdracht van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé heeft ZEEP architecten een ontwerp gemaakt voor het woon-zorgcomplex voor ouderen, Beth San, te Aalten. Het is een complex midden in de wijk met een gemengd programma. Het nu opgeleverde derde gebouw maakt onderdeel uit van een groter plan met 7 gebouwen.
 Kenmerkend voor het plan is de centrale groene ruimte waarin de gebouwen gegroepeerd zijn. Het plan is opgezet als flexibel casco en uitgwerkt in een volledig BIM-model. Gebruikers en bewoners zijn intensief betrokken geweest bij dit proces.

Het plan omvat 24 zorgappartementen en ruimten voor dagbesteding op de begane grond. Deze ruimten bestaan uit vergaderruimte, kantoorruimte, een kapper en een restaurant met winkel. Het ontwerp van het interieur, met als thema “Versmelting van heden en verleden”, is ook door ZEEP architecten uitgevoerd. De bewoners en het personeel van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé zijn opgetogen om het gebouw de komende weken te gaan betrekken!
Opdrachtgever: Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé, Groenlo
Interbouwconsult, Houten
Aannemer: Goldewijk Vastgoed B.V., Doetinchem
Project: 1250 m2 zorgvoorzieningen, 24 zorgappartementen
 
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel