Webeasy Installatie Management maakt kosten inzichtelijk

donderdag 2 februari 2012
timer 2 min
Webeasy introduceert tijdens de VSK2012 een revolutionaire oplossing voor het proactief beheren van technische installaties. De software zorgt ervoor dat eindgebruikers achteraf niet worden geconfronteerd met onverwachte (energie)kosten door onjuist gebruik en/of functioneren van de installaties. Het doel van het pakket Webeasy Installatie Management is om CO2-uitstoot te beperken, euro's te besparen en de levensduur van installaties te verlengen.

Vergroening van gebouwen speelt een steeds belangrijkere rol in de huidige, teruglopende onroerend goed markt.

 

Analyseren van operationele gegevens
Gebruikers van gebouwen en installaties zullen zich steeds bewuster moeten worden van hun eigen gedrag als het gaat om energiegebruik. Eigenaren en exploitanten zoeken daarbij naar nieuwe manieren om dat kenbaar en inzichtelijk te maken. Daarbij willen ze graag waardevolle informatie uit de installaties kunnen halen, zonder dat dit veel menselijk ingrijpen en aandacht vraagt. Webeasy heeft daarvoor een oplossing ontwikkeld waarbij het bedrijf alle aanwezige kennis van installaties heeft aangewend om software te ontwikkelen die de gebruikers in staat stelt om problemen, patronen, en storingen in installaties te vinden.

Verander data in bruikbare informatie
Gebouwautomatiseringssystemen, elektrische meters, thermostaten, apparaten en zelfs individuele sensoren zijn tegenwoordig in staat om veel waardevolle informatie over hun omgeving en werking te communiceren. Door de eigenaren, exploitanten en gebruikers toegang tot deze gegevens te geven, helpt Webeasy hen met:
. het energieverbruik te verminderen,
. het operationeel gebruik te verbeteren,
. investeringen in energiebesparende maatregelen te valideren.
Toegang tot de gegevens is de eerste stap. Vervolgens moeten deze gegevens omgezet worden naar bruikbare informatie.

Webeasy heeft in de Installatie Management Software alle kennis van haar domeinexperts vastgelegd in 'regels' die automatisch worden uitgevoerd op basis van de verzamelde operationele gegevens uit de installaties van de klant. Zo weet Webeasy Installatie Management Software automatisch problemen te identificeren die extra aandacht verdienen. Het resultaat is dat de gebruikers van de software vanzelf exact de informatie krijgen die zij nodig hebben om de prestaties van de installaties te kunnen beoordelen.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel