VolkerWessels kiest voor stenenmarkt.com

woensdag 25 mei 2011
timer 2 min
VolkerWessels, één van Nederlands grootste bouwconcerns heeft besloten gebruik te gaan maken van de site stenenmarkt.com. Alle bouwbedrijven van VolkerWessels zijn nu lid van deze site en betrekken   i  in het vervolg online hun bakstenen en dakpannen met behulp van deze site.

Oprichter en eigenaar Marco Gort: “Stenenmarkt.com is nu twee weken actief. Sindsdien bieden wij de mogelijkheid aan aannemers en fabrikanten direct met elkaar in contact te komen. Doel is diensten en prijzen voor de aan – en verkoop van stenen en dakpannen online zo inzichtelijk mogelijk te maken. Als een branche-autoriteit als VolkerWessels toegevoegde waarde in ons ziet, zegt dit iets over de mogelijkheden die de site biedt.”

 

Transparantie

“Wij kiezen voor stenenmarkt.com vanwege de transparantie,” verklaart Bert Horsthuis, verantwoordelijk directeur bij VolkerWessels. “Gedurende het hele aankoopproces, vanaf de oriëntatie tot zelfs ná plaatsing van een order is élke handeling van élk betrokken bedrijf, én de tarieven die zij rekenen, voor ons zichtbaar. Wij waren al lange tijd op zoek naar nieuwe instrumenten om betere controle te houden over kwaliteit en transparante prijzen. Toen wij met stenenmarkt.com in gesprek raakten, zagen wij onmiddellijk dat zij voor een doorbraak konden zorgen in een van nature conservatieve branche. Internet zorgt overal al voor nieuwe transparantie, dus waarom ook niet in de bouwmarkt?

 

Komt branche ten goede

VolkerWessels is een innovatief bedrijf. Wij zijn van mening dat de online werkwijze van stenenmarkt.com, de branche ten goede zal komen. Internet is onze toekomst en daar moeten we de binnen de branche zoveel mogelijk de vruchten van plukken. Daarom geven we graag dit signaal af en hebben we besloten ál onze bouwbedrijven, in totaal zo’n 38, in het vervolg stenen en dakpannen te betrekkenvia stenenmarkt.com.”

 

Bevestiging

Bedrijven als VolkerWessels die op stenenmarkt.com een offerteaanvraag indienen, doen dit nu in een paar handelingen. Als zij een categorie stenen of dakpannen aanklikken, is het mogelijk om door heel het aanbod van de verschillende fabrikanten te zoeken. Meerdere fabrikanten kunnen rechtstreeks en tegelijkertijd door de aannemer, voor een offerteaanvraag worden benaderd. Ook monsters kunnen worden aangevraagd. Stenenmarkt.com verbindt zo producent en koper, waardoor een zuivere marktwerking ontstaat. Daarnaast zijn de diensten van bouwmaterialenhandel alsmede de kosten van betreffende diensten zijn via stenenmarkt.com inzichtelijk.

 

 

www.stenenmarkt.com

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel