Villeroy & Boch presenteert nieuwe baden

woensdag 14 september 2011
timer 1 min
Villeroy & Boch presenteert de nieuwe series baden: La Belle, Whisper en My Nature. Met deze series speelt  Villeroy & Boch in op de trend om de badkamer een prominenter plek te geven in huis. Samen met de slaapkamer vormt de badkmare één grote leefruimte.

Een van de drie is het bad La Belle. Ingesteld op op en top wellness-gevoel. Het vrijstaande model is vanwege de bijzondere vormen en kleurvarianten (white alpin, graphit noir en framboise) een eye-catcher. Kiest u voor het inbouwmodel, dan maakt u uw wellness-ervaring compleet  met één van de whirlpoolsystemen van Villeroy & Boch.  

 

My Nature

Vergeet de drukte van alledag en droom even helemaal weg. In dit mooie, ruime bad van My Nature gaat dit ongetwijfeld lukken. Met een heerlijk ontspannen achtergrondmuziekje is uw wellness-moment compleet. Het + Sound-systeem van Villeroy & Boch verstopt de geluidsinstallatie achter de badkamerspiegel.

 

Kijk voor meer informatie ook op www.villeroy-boch.com.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel