Vijf grootstedelijke woningcorporaties samen op Provada

woensdag 18 januari 2012
timer 2 min
Vorige week ondertekenden vijf grootstedelijke woningcorporaties het contract met de PROVADA voor de gezamenlijke presentatie op het corporatieplein op 5, 6 en 7 juni. De Alliantie, Eigen Haard, Havensteder (voorheen Com•wonen en PWS), Portaal en nieuwkomer aan het plein Woonbedrijf (Eindhoven) presenteren er hun visie op belangrijke thema’s.

Bovendien is er gelegenheid tot interactie: ontmoeting en kennisuitwisseling met vakgenoten en relaties door middel van workshops, lezingen, spel, film en bijeenkomsten. Traditiegetrouw vindt op donderdagmiddag het grote corporatiedebat plaats.

 

Betaalbaarheid

Als overkoepelend thema kozen de corporaties ‘betaalbaarheid’. (hoe) Houden corporaties ‘wonen’, ‘processen’, ‘gezonde wijken’, nieuwbouw, renovatie, duurzaamheid betaalbaar voor de bewoners, de markt en zichzelf. Bij alle vijf zijn (binnenstedelijke) (her)ontwikkeling, stadsvernieuwing, innovatieve bedrijfsprocessen, goed opdrachtgeverschap, ‘wonen en wijken’ en duurzaamheid thema’s die hoog op de agenda staan.

 

Verbetering van het woon- en leefklimaat van Nederland

Of het nu gaat om ketenintegratie bij het groot onderhoud van 1.950 woningen in Capelle aan den IJssel, Amersfoort Vernieuwt of nieuwbouwproject Stadstuin Overtoom (Co-Green) in Amsterdam, Trisor als toonbeeld van een vernieuwde wijk in Leiden, in alle gebieden en op uiteenlopende onderwerpen werken corporaties aan de verbetering van het woon- en leefklimaat van Nederland. Woonbedrijf onderzoekt de mogelijkheden van het renoveren in een serie van 1, renovatie op afroep. Wat betekent dat voor betaalbaarheid voor de klant?

 

www.havensteder.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel