Vexpan organiseert Nationaal Parkeercongres in Madurodam

dinsdag 24 juli 2012
timer 2 min
Thema: parkeren in zijn omgeving.

Vexpan, Plaform Parkeren Nederland, organiseert op donderdag 11 oktober het Nationaal Parkeercongres 2012 in Madurodam te Den Haag. Het congres is bedoeld voor iedereen die zich professioneel met parkeren en mobiliteit bezighoudt. Het thema van de dag is Parkeren in zijn omgeving.

De dag wordt geopend door de wethouder Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie van Den Haag, Marnix Norder, met zijn verhaal over de gebiedsontwikkeling van de kuststrook rond Scheveningen en de impact hiervan op parkeren. Vervolgens is er een paneldiscussie met Akro Consult & Walas Concepts over het onderwerp Wat heeft de stedelijke omgeving nodig? Het programma bevat verder diverse parallelsessies waaronder: prof. dr. Henk Meurs van MuConsult over het Nationaal Dataloket Parkeervoorzieningen, de invloed van social media op autobezit en elektrisch rijden en brandveiligheid. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en uiteraard is er de mogelijkheid het park te bezoeken.

Iedereen die zich professioneel bezighoudt met parkeren is van harte welkom. Voor Vexpan-leden is het congres gratis, niet-leden betalen € 450,- Meer informatie en het complete programma is te vinden op www.vexpan.nl

Over Vexpan
Vexpan is het Platform Parkeren Nederland. Vexpan streeft ernaar de autoriteit te zijn op het gebied van parkeren, een essentiële schakel in de mobiliteitsketen. Bij Vexpan ontmoeten onder andere beleidsmakers, gemeenten, projectontwikkelaars, exploitanten en toeleveranciers elkaar.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel