UniPrime schilderklaar FSC multiplex spaart tijd, geld en het milieu!

maandag 21 mei 2012
timer 2 min
Onafhankelijk onderzoek toont aan dat UniPrime FSC multiplex sneller en zuiniger werkt. Schildersbedrijf Verhoeven uit Giessen nam de proef op de som.

Dat UniPrime FSC schilderklaar multiplex dankzij de hoogwaardige opbouw de beste paintplaat van de markt is, zoveel is bekend. Minder bekend is dat UniPrime ook een voordeligere en milieuvriendelijkere keuze is, dan bijvoorbeeld standaard ongegrond Okoumé.

 

3 maal sneller

Om tot een eerlijk vergelijk te komen, zijn beiden platen volgens voorschrift geschilderd door een onafhankelijke professional. “Wij hebben graag meegewerkt aan deze proef, want eerst zien en dan pas geloven”, zegt Arwin Verhoeven, bedrijfsleider bij schildersbedrijf Verhoeven Andel BV uit Giessen.“ Omdat UniPrime aan de voorzijde alleen afgelakt hoeft te worden en aan de achterzijde geheel onbehandeld kan blijven, blijkt dat de totale doorlooptijd 3 maal sneller is dan een standaard Okoumé plaat, ongelofelijk!”

 

50% zuiniger

Naast de tijdwinst, blijkt met UniPrime ook op de materiaalkosten stevig kan worden bespaard. “We hebben tijdens de schilderproef geconstateerd dat we ruim de helft minder aan verf nodig hadden voor de UniPrime plaat. Als je dan het totale kostenplaatje bekijkt, is ons gebleken dat UniPrime ondanks een wat hogere aanschafwaarde per saldo toch 50% goedkoper uit de bus komt! Wij zijn om.” concludeert Arwin Verhoeven.

 

Milieu

UniPrime schilderklaar FSC multiplex is opgebouwd uit hoogwaardige FSC hardhoutfineren en de voor- en achterkant is afgewerkt met een speciale zware geprimede phenol coating. Voordeel hiervan is dat de fineren niet doortekenen en dat het schilderwerk veel langer mee gaat. Dat betekent naast minder onderhoud(kosten) ook minder verfafval en ook dat is goed voor het milieu.

 

Win-Win

3 keer sneller werken, 50% minder verfverbruik, FSC gecertificeerd, een verlengde onderhoudsinterval en minder verfafval; werken met UniPrime is goed voor de portemonnee en voor het milieu. Tel daar nog bij op dat UniPrime KOMO gecertificeerd is en tot 25 jaar garantie heeft. Als dat geen Win-Win situatie is!

 

www.FrontsAndFronts.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel