Triflex renoveert terrassen appartementen complex in Den Haag

dinsdag 4 september 2012
timer 2 min
Triflex  heeft det terrassen van appartementencomplex Zilverzijde in Den Haag waterdicht gemaakt. Het appartementencomplex aan de Erasmusweg kenmerkt zich door de moderne architectuur. Door de volledige glazen voorgevels schijnt de zon diep de glaswoning in en er ontstaat een directe relatie met de omgeving.

De terrassen aan de achterzijde van het gebouw, zijn tijdens de bouw voorzien van een zandkleurig coatingsysteem. Er ontstonden al snel lekkageproblemen in de woningen en parkeergelegenheid, doordat er geen scheuroverbruggend systeem toegepast werd. Door het ontbreken van een finishlaag zorgde het losliggende zand voor veel vervuiling in de woningen.

 

Triflex heeft in samenwerking met Multi Protect Nederland circa 3 maanden na oplevering zijn de terrassen gerenoveerd door het aanbrengen van het Triflex BTS-P systeem. Dit is een gewapend PMMA systeem en hierdoor scheuroverbruggend, gegarandeerd waterdicht en bestand tegen Uv-straling. Daarnaast is het systeem voorzien van een finishlaag, waardoor de instrooiing niet losligt en geen vervuiling veroorzaakt in de woningen.

Om de specifieke wens, een zandkleurige uitstraling, van de opdrachtgever en architect te bewerkstelligen, is er gebruik gemaakt van blank kwartszand en een transparante finish.

 

Bijzonderheden: Het Triflex systeem is rechtstreeks op de bestaande afwerking aangebracht, waardoor de overlast voor de bewoners tot een minimum is beperkt.

 

 Project: Terrassen Zilverzijde aan de Erasmusweg

 Plaats: Den Haag

 Systeem: Triflex BTS-P

Opdrachtgever: Ceres Projecten

Architect: Atelier Kempe Thill

Applicateur: Multi Protect Nederland

Opgeleverd: Juni 2012

Oppervlak: 700 m²

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel