TRIFLEX in flatrenovatie Voorschoten

woensdag 11 januari 2012
timer 2 min
Vier flats in de wijk Noord-Hofland in Voorschoten, eigendom van Woningcorporatie De Sleutels, zijn ingrijpend gerenoveerd. Triflex was nauw betrokken bij deze zeer geslaagde renovatie.

Bewoners van de wijk Noord-Hofland ervaarden hun woonomgeving als onveilig. Ook was er sprake van veel overlast. De Sleutels heeft dit gevoel weg kunnen nemen door te investeren in de kwaliteit van de woonomgeving. Voor de flats aan de Van Kinsbergen-, Schram-, Meppel-, en Jan Evertsenlaan is een plan van aanpak opgesteld om de ingangen, de openbare ruimten en de uitstraling van de complexen op te waarderen. Mede hierdoor is een prettige woonomgeving gecreëerd. 

Triflex

Door goede ervaringen in het verleden kwam in maart dit jaar eigenaar De Sleutels wederom bij Triflex terecht om advies in te winnen over welke mogelijkheden er zijn om de uitstraling van de gebouwen te verbeteren. Niet lang daarna werd de opdracht verstrekt en in augustus zijn de werkzaamheden aan de balkons en galerijen gestart. De jarenlange ervaring met de levering van hoogwaardige producten heeft er toe geleid dat Triflex een volwaardig partner is in het renoveren van balkons, galerijen, trappenhuizen en bergingsgangen. De aangebrachte materialen zijn duurzaam, antislip, mechanisch belastbaar, naadloos en harden snel uit. De overlast voor de bewoners werd dan ook tot een minimum beperkt. Iets dat voor de opdrachtgever als bijzonder prettig werd ervaren.

www.triflex.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel