Triflex en de was- en tankplaats

vrijdag 8 juni 2012
timer 2 min
Met producten van Triflex en de applicatie van Tissink Specialistische Afdichtingen zijn  de vloervelden  van Was- en tankplaats UniCom Oost te Lettele aangepakt en voldoen weer aan alle eisen voor vloeistofdichtheid.

De was- en tankplaats te Lettele is reeds jaren in gebruik door UniCom Oost bv. De vloervelden bestaan uit kunststofvezel versterkt beton. Door  grote belasting van zware landbouwwerktuigen en zetting van de ondergrond zijn er in het vloerveld meerdere grote scheuren ontstaan. Beide vloeren werden dan ook door de gemeente afgekeurd, omdat ze niet meer aan de gestelde eisen met betrekking tot vloeistofdichtheid voldeden.

 

Triflex Cryl R 230 membraan

Door de scheuren te voorzien van het Triflex Cryl R 230 membraan ontstaat een flexibele en duurzame afdichting van de scheuren. Om deze membranen te beschermen tegen de mechanische belasting van de landbouwwerktuigen is er voor gekozen om vervolgens de vloervelden te voorzien van Preco Cryl Reibeplastik 2K.

 

Snelle uithardingstijd

De toegepaste producten van Triflex kenmerken zich door de snelle uithardingstijd en zijn te verwerken worden bij temperaturen vanaf 0°C. Hierdoor was het mogelijk om het herstel nog in de winter uit te voeren, waarbij de overlast voor de eigenaar tot een minimum beperkt is gebleven.

 

Triflex BV

Triflex BV heeft al 30 jaar ervaring in het afdichten en beschermen van oppervlakken van parkeergarages, balkons, terrassen, galerijen, wandeldekken, wegmarkeringen, daken en dakdetails.Triflex is in Europa vooraanstaand in de ontwikkeling en advisering van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige afdichtings- en beschermingssystemen. Alle door Triflex geleverde materialen worden geproduceerd volgens de ISO-9001:1994. Voorts voldoen de productiefaciliteiten aan de milieueisen conform ISO-14001 en de EC-norm (EMAS).

 

www.triflex.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel