Thonet opent winkel op luchthaven Frankfurt

vrijdag 23 september 2011
timer 1 min
Meubelproducent Thonet opende gisteren een nieuwe showroom in ‘THE SQUAIRE’, het nieuwe conferentie- en winkelcentrum van de luchthaven Frankfurt. De showroom is voor Thonet een belangrijke strategische stap om zich in deze markt te profileren en het internationale marktaandeel te vergroten.

In de Thonet winkel in ‘THE SQUAIRE’ kan de bezoeker op een oppervlakte van 240vierkante meter kennismaken met de nieuwste Thonet producten, waaronder de meest moderne vergadersystemen met geïntegreerde mediatechnologie en producten voor de projectsector en de consument, zoals stoelen, tafels, banken en kastenwandsystemen.

 

Zakelijke contacten

De Thonet winkel richt zich met name op zakelijke contacten zoals architecten, interieurontwerpers en resellers. De showroom biedt verder voor alle geïnteresseerde bezoekers een aantrekkelijke ervaring om in de wereld van Thonet te stappen en kennis te maken met de rijke traditie van dit familiebedrijf. De spectaculaire architectuur van THE SQUAIRE biedt de juiste setting voor de tijdloze, elegante ontwerpen van Thonet. Het bedrijf ziet deze showroom als het perfecte platform om de Thonet benadering van design op overtuigende wijze te laten zien.

 

www.thonet.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel