Taverna; fietsenrek, oplaadpunt en reclame-uiting in één

maandag 25 juni 2012
timer 2 min
VelopA-Citystyle introduceert deze zomer de . Met de Taverna kunnen (elektrische) fietsen veilig worden gestald en opgeladen. Het product biedt de oplossing voor rustpunten langs fietsroutes en voor bedrijven die het gebruik van de (elektrische) fiets willen ondersteunen.

Het gebruik van de elektrische fiets groeit. “Reeds 15% van alle verkochte fietsen is met trapondersteuning. Hiermee groeit ook de behoefte om de fietsen op te laden. Bijvoorbeeld bij horecagelegenheden of andere recreatiebedrijven. En ook bij werkgevers die het gebruik van de (elektrische) fiets door medewerkers en bezoekers willen stimuleren”, aldus Michel Middendorp, verkoopdirecteur VelopA-Citystyle.

 

De oplossing voor (elektrische) fiets

De Taverna is speciaal ontwikkeld voor het stallen van elektrische fietsen maar is zondermeer ook geschikt voor stadsfietsen, hybridefietsen, racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen. In het vorkleunsysteem kunnen zes fietsen worden gestald. Het systeem is doorkoppelbaar. De afsluitbare kluisjes van de Taverna bieden voldoende ruimte voor het opbergen van de acculader en accu. Voorzien van eigen reclame is de Taverna ook een krachtige communicatie-uiting.

 

VelopA-Citystyle

VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.com.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel