Sylvania RefLED SA111: stijlvolle en energiezuinige led met de uitstraling van halogeen

donderdag 2 februari 2012
timer 2 min
Sylvania introduceert zijn nieuwe RefLED SA111. Het bedrijf speelt daarmee in op de groeiende populariteit van ledverlichting. Ledlampen hebben een lange levensduur en zijn zeer energie-efficiënt. De energiezuinige RefLED SA111 biedt hetzelfde gemak en dezelfde uitstraling als halogeen, en is daardoor de perfecte vervanger voor de veel toegepaste SA111-halogeenlamp (QR-LP111).

Yves Bruyninckx, Marketing Communicatie Manager bij Sylvania: “Klanten zijn zich bewust geworden van de voordelen van ledtechnologie en vervangen hun bestaande verlichting. SA111-halogeen is een veelgebruikt formaat en de behoefte aan een ledvariant is groot. Onze RefLED SA111 is de enige ledlamp in de markt met hetzelfde aantrekkelijke ontwerp als de SA111- hallogeenlamp. Dat is mogelijk doordat we de leds op de achterzijde van het anti-glare-schild in de beugel hebben geplaatst, die de lichtreflectie onderdrukt. Dit biedt architecten en ontwerpers de esthetische oplossing waar ze van houden.”

 

Gelijkmatige lichtverdeling

De RefLED SA111 heeft een spiraalvormig aluminium reflectieschild voor een gelijkmatige lichtverdeling. De lamp is zeer energie-efficiënt en heeft een levensduur van 25.000 uur. Daardoor zijn investeringen in deze verlichting snel terug te verdienen. De energiebesparingen die mogelijk zijn met de RefLED SA111, maken deze lamp ideaal voor renovatie- en nieuwbouwprojecten.

De RefLED SA111 is tevens bij uitstek geschikt voor toepassing in shoplighting. Aangezien de lamp geen uv- of infraroodlicht uitstraalt, zijn producten in supermarkten en winkels goed beschermd en geeft de lamp weinig warmte af in vergelijking met andere verlichting, wat een besparing oplevert op de kosten van koelsystemen. Om te voldoen aan dezelfde eisen als de halogeenlamp die hij vervangt, geeft de RefLED SA111 hetzelfde witte warme licht als halogeen en zorgt daardoor voor dezelfde sfeer.

 

 www.havells-sylvania.com.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel