Steelcase Solutions presenteert zich aan de markt

zondag 20 mei 2012
timer 1 min
Steelcase Solutions, aanbieder van totaaloplossingen op het gebied van werkomgevingen, organiseert donderdag 31 mei een bijeenkomst waarin het zich presenteert aan opdrachtgevers, prospects en relaties.
Steelcase Solutions is een nieuwe formule op de Nederlandse markt die aanbieders in producten en services rondom kantoorinrichting met elkaar verbindt in antwoord op de behoefte van de opdrachtgever. Na een succesvolle kennismaking met de pers eerder deze maand, presenteert Steelcase Solutions zich donderdag 31 mei aan opdrachtgevers, prospects en relaties.
 
Door samen te werken met andere product- en dienstenleveranciers kan Steelcase Solutions opdrachtgevers een totaaloplossing bieden, waarbij het beste van meerdere werelden wordt samengebracht en de opdrachtgever toch het gemak heeft van één aanspreekpunt. Op deze manier biedt Steelcase Solutions inspirerende oplossingen op maat op het gebied van ontwerp en inrichting, planning en projectmanagement, montage en installatie, onderhoud en beheer. Steelcase Solutions baseert zich hierbij onder meer op de jarenlange ervaring, kennis en inzichten van Steelcase ten aanzien van werkomgevingen.
 
Programma:
15.30 Ontvangst
16.30 Aanvang programma met gastheer Dagan Cohen en trendwatcher Carl Rohde
18.15 Borrel met walking dinner
20.00 Einde programma
Wat: Marktintroductie Steelcase Solutions
Waar: Lantarenvenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam
Wanneer: 31 mei van 15.30 – 20.00
Entree: Op uitnodiging

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel