StatiqCooler voldoet aan NEN 7120 èn VDI 6022

dinsdag 24 mei 2011
timer 1 min
StatiqCooler, de duurzame airconditioning van StatiqCooling, voldoet aan de VDI 6022 en NEN 7120, en anticipeert daarmee op de herziening van het Bouwbesluit.

De StatiqCooler is een airconditioningsysteem gebaseerd op een vorm van verdampingskoeling.  Door de inzet van innovatieve technologie gebruikt de StatiqCooler 80 procent minder energie en zijn er geen chemische koude middelen nodig.

 

Kroon op het werk

Binnerts: ‘De StatiqCooler voldoet nu aan zowel de nieuwe NEN 7120 en daarmee ook aan de geplande herziening van het Bouwbesluit. De StatiqCooler is eveneens  opgenomen in de STABU - systematiek en als adiabatische dauwpuntkoeling in de EIA subsidielijst 2011. Daarnaast hebben  is recent de Duitse Prüfurkunde VDI 6022 binnengehaald. Samen met de recent gerealiseerde automatisering van ons productieproces zet deze Duitse certificering de deur open naar verdere expansie van de StatiqCooler.

 

StatiqCooling BV

StatiqCooling BV biedt producenten van luchtbehandelingkasten toegang tot de nieuwe generatie van verdampingskoeling. De innovatieve StatiqCooler biedt organisaties een alternatief voor conventionele koelsystemen, gebaseerd op het principe van indirecte dauwpunt koeling.

 

http://statiqcooling.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel