STABU-teksten Beele Engineering

donderdag 25 augustus 2011
timer 2 min
Beele Engineering heeft STABU-teksten ontwikkeld voor haar brandwerende en waterdichte afdichtingssystemen voor de woning- en utiliteitsbouw.

De teksten kunnen door architecten, adviseurs en bestekschrijvers worden gebruikt om efficiënt bestekken met Beele-producten en -systemen te maken.


Een groot voordeel van STABU-bestekken is dat deze de juiste informatie bevatten en een complete beschrijving van het werk geven.

 

De producten waarvoor STABU-teksten beschikbaar zijn en die per september worden opgenomen in de STABU-systematiek, zijn de brandwerende en gas- en waterdichte SLIPSIL afdichtingspluggen voor buizen en leidingen, het waterdichte afdichtingssysteem RISWAT voor buizen en kabels, het brandwerende en gas- en waterdichte NOFIRNO afdichtingssysteem voor buizen en kabels, het brandwerende CRUSHER afdichtingssysteem voor kunststof buizen en het brandwerende ACTIFOAM afdichtingssysteem voor kabels en leidingen.

 

In de vijf productspecificaties worden ook alle bijbehorende hulpstukken opgenomen, waaronder doorvoermodulen, instortbuizen voor betonnen bekistingen, FIRSTO brandstops voor kabelpakketten en -goten en NOFIRNO steenwolplaten voor overmaatse doorvoeringen.

 

De STABU-teksten komen in de loop van september beschikbaar via de websites www.bestekservices.nl en www.nationalebesteksite.nl. Daarnaast is de website van Beele Engineering (www.beele.com) uitgebreid en zijn de bestekteksten per september te downloaden van de website. Via de website kunnen ook de bijbehorende specificatiebladen en tekeningen worden aangevraagd. De tekeningen zijn beschikbaar in DXF-, PDF- en EPS-formaat.

 

STABU is een samenwerkingsverband tussen de partners in de bouwnijverheid dat zorgt voor het uitgeven en beheren van een bouwbreed informatiesysteem voor de woning- en utiliteitsbouw.

 

Beele Engineering is specialist op het gebied van afdichtingsoplossingen voor het brandwerend en gas- en waterdicht afdichten van kabel- en buisdoorvoeringen. Het bedrijf uit Aalten onderscheidt zich door continue R&D en innovatie, geavanceerde productietechnologie en eerste-klas service. Alle producten van Beele Engineering worden ontwikkeld en geproduceerd volgens een geïntegreerde benadering van brandveiligheid en waterdichtheid. De componenten worden in de eigen productiefaciliteiten vervaardigd volgens een stringent ISO-kwaliteitsysteem.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel