Sikkens maakt het mogelijk met Rubbol Express

donderdag 20 december 2012
timer 1 min
Weer of geen weer, de schilderklus gaat door.

Doorwerken in de winter? Er is nu een product dat zich uitstekend op lagere temperatuur laat verwerken zonder problemen. Sikkens introduceert Rubbol Express High Gloss. De snelle droging, uitstekende vloeiing en hoge dekkracht zorgen voor een kwalitatief eindresultaat. Met Rubbol Express schilder je het hele jaar door.

Doorwerken Het nieuwe Express product van Sikkens droogt optimaal en is een product waardoor een schilder niet meer afhankelijk is van de buitentemperatuur. Om deze reden is hij niet meer verplicht om in het najaar en de winter zich alleen op het binnenschilderwerk te richten. Met Rubbol Express High Gloss kan hij buiten verder werken ondanks dat het rond de nul graden is. Combineer de Rubbol Express High Gloss met de verbeterde Rubbol Primer Express en je krijgt een sterke combinatie. Daarnaast bespaart de schilder ook nog eens tijd door de snellere doordroging en betere schuurbaarheid van de primer.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel