Sens, dé gezondste verf ter wereld, hoofdsponsor Marathon Amersfoort

donderdag 24 mei 2012
timer 1 min
De Sens Marathon Amersfoort is een hardloopevenement met nationale allure en eenopvallend parcours. Zo wordt er niet alleen door de stad gelopen, maar ook door DierenparkAmersfoort. Er worden tijdens de Marathon 7.000 tot 10.000 deelnemers en enkeletienduizenden toeschouwers verwacht. De marathon sluit af met een groot feest in debinnenstad dit geweldige evenement.

De milieuvriendelijke verf Sens is door verffabrikant Jotun in samenwerking met het Noorse Astma en Allergie Fonds (NAAF) ontwikkeld. Norway Coatings heeft, als importeur van Jotun, contact gezocht met het Nederlandse Astma Fonds. Norway Coatings is trots op de samenwerking tussen het Astmafonds en Sens, en nodigt dan ook haar relaties uit om die dag mee te lopen of bij te wonen als toeschouwer met een hapje en een drankje.

 

Anja Jessurun, directeur van Norway Coatings zal om 10.00 uur het startschot geven voor de

Sens Marathon (42 km). De locatie in Amersfoort is op en rond het Eemplein. Als hoofdsponsor is Norway Coatings de gehele dag aanwezig en ontvangt haar gasten met het Astmafonds in een geheel verzorgde VIP ruimte op het Eemplein.

 

www.norwaycoatings.com www.sensverf.nl www.ikloopvoorgezondelongen.nl

 en www.marathonamersfoort.nl

.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel