Scholen gezond: nieuwe scholenbouwwaaier gereed

donderdag 6 oktober 2011
timer 2 min
Een nieuwe versie van de uiterst succesvolle scholenbouwwaaier is gereed. Het gaat om een verbeterde versie die door het onderzoekslab ‘Gezond Verstand’ vanuit Atelier Rijksbouwmeester in samenwerking met het Servicecentrum Scholenbouw tot stand is gekomen. De Scholenbouwwaaier wordt gelanceerd in het kader van ‘SCS on tour’ die het Servicecentrum Scholenbouw (SCS) dit najaar organiseert.

De scholenbouwwaaier is een communicatiemiddel dat door opdrachtgever en eindgebruiker kan worden ingezet in de programmeringsfase bij de bouw- en of verbouw van scholen. Alle relevante kennis over gezonde scholen en hoe je die ontwerpt is nu ondergebracht in één instrument.

In november wordt de scholenbouwwaaier formeel gelanceerd en wordt ingepast in het programma van een viertal regiobijeenkomsten die het Servicecentrum Scholenbouw (SCS) dit najaar organiseert in het kader van ‘SCS on tour’ en het congres ‘Delen en Doen’ van Stichting Duurzame Scholen.

 

Gezonde en goede leeromgeving

 Los van introductie van de scholenbouwwaaier organiseert SCS tijdens de vier regionale verschillende workshops over actuele onderwerpen in de onderwijshuisvesting zoals:

- Doordecentralisatie van budgetten voor onderwijshuisvesting

 - Innovatief aanbesteden

- 100 procent schoonlicht op scholen 

 - Daarnaast heeft iedere locatie een regionaal onderwerp. 

 

Data & tijden

Woensdag 9 november 13.00-17.00 uur

Rever Experience Utrecht 

 

Woensdag 16 november 13.00-17.00 uur

OBS de Catamaran Rotterdam 

 

Woensdag 23 november 13.00-17.00 uur

MFA het Schakelveld te Assen 

 

Dinsdag 6 december 13.00-17.00 uur

TU Eindhoven 

  

www.scsb.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel