Samenwerkings overeenkomst Autodesk en Pitney Bowes Software

vrijdag 13 januari 2012
timer 2 min
Softwareleveranciers bundelen krachten en applicaties op het gebied van GIS, voorspellende analyses, BIM en asset management.

Autodesk, Inc, een toonaangevend leverancier van 3D-ontwerp-, engineering- en entertainment-software, en Pitney Bowes Software, Inc., een gerenommeerd aanbieder van oplossingen op het gebied van klantgegevens, location intelligence, analyse en communicatiebeheer, hebben aangekondigd dat ze een strategische overeenkomst hebben gesloten.

 

Nieuwe mogelijkheden

Met deze overeenkomst bieden beide partijen hun klanten in de sectoren architectuur, engineering en constructie (AEC) nieuwe mogelijkheden om hun projecten te plannen, ontwerpen, bouwen en beheren.

 

Infrastructuurprojecten

Met de overeenkomst en een integratie van hun respectieve oplossingen kunnen Autodesk en Pitney Bowes Software gezamenlijk onder andere klanten bedienen die zich bezighouden met infrastructuurprojecten in de sectoren transport, overheid en openbare voorzieningen.

“We zijn ervan overtuigd dat de gecombineerde productportfolio’s van Autodesk en Pitney Bowes Software een enorm synergie-effect opleveren,” aldus Paul McRoberts, vice president, infrastructure product line group, Architecture, Engineering and Construction Solutions van Autodesk.

 

BIM-oplossingen

“De gebruikers van onze BIM-oplossingen voor infrastructurele projecten, waaronder de Autodesk Infrastructure Design Suite, profiteren optimaal van de kennis die in het MapInfo-productportfolio vervat zit, zeker in de planningsfase en bij het beheer van de bedrijfsmiddelen. Met onze gecombineerde expertise en oplossingen op het gebied van GIS, analyse, BIM en asset management kunnen we onze gezamenlijke klanten een nog uitgebreider dienstenpakket bieden.”

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel