Ruim 200 nieuwe woningen Almere Poort

woensdag 25 januari 2012
timer 2 min
In een tijd waar veel gebiedsontwikkelingen tot stilstand komen hebben Heijmans Vastgoed en Ballast Nedam overeenkomsten gesloten met de gemeente Almere voor de bouw van respectievelijk 183 en 36 woningen. Met de ondertekening van deze overeenkomsten krijgt Almere Poort er twee unieke nieuwbouwprojecten bij.

Puur in Poort

Heijmans Vastgoed ontwikkelt in de loop van dit jaar 183 gezinswoningen in het Homeruskwartier in Almere Poort. Puur in Poort richt zich voornamelijk op starters en gezinnen met jonge kinderen. De helft van de woningen is bestemd voor verkoop en de andere helft voor verhuur.

IQwoningen

Ballast Nedam ontwikkelt 36 iQwoningen (bestemd voor verhuur) in het Columbuskwartier. De iQwoning heeft het uiterlijk van een traditioneel gebouwde woning maar wordt voor een groot deel in de fabriek vervaardigd. De korte bouwtijd en minimale overlast voor de omgeving zijn een aantal belangrijke voordelen van dit bouwconcept. Ballast Nedam start in de loop van 2012 met de bouw van de woningen.

Almere Poort

Almere Poort biedt de woondroom van Almere: meer ruimte, meer groen en meer huis. Daarnaast is er in dit stadsdeel ook meer ruimte voor winkels, horeca en werkgelegenheid. In Almere Poort woon je op de rand van polder en water en kun je op de fiets naar het strand, het bos of naar een van de parken. Toch ligt het stadsdeel middenin de Randstad, aan de A6, vlakbij Amsterdam en ’t Gooi. In Almere Poort bouwen mensen samen aan een nieuw stadsdeel. Dát schept een band.

www.puurinpoort.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel