Renovent Excellent op Installatie Vakbeurs

dinsdag 30 augustus 2011
timer 2 min
Tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg (13 t/m 15 september) laat Brink Climate Systems verschillende noviteiten zien op het gebied van ventileren, verwarmen en installatieconcepten.
Eén van deze noviteiten is de Renovent Excellent. Sinds het toestel vorig jaar is aangekondigd is het toestel nu voor het eerste als leverbare versie in Hardenberg. 

Stil, energiezuinig en comfortabel ventileren met de Renovent Excellent

Brink Climate Systems heeft in januari 2011 deze geheel nieuwe warmteterugwinunit voor woonhuisventilatie op de markt gebracht. Met dit toestel lopen zij vooruit op toekomstige eisen ten aanzien van installatiegeluid en verdere energiebesparing. De Renovent Excellent heeft door een fors verlaagde interne weerstand en door toepassing van langzaam draaiende ventilatoren een zeer laag geluidsniveau. Het hulpenergieverbruik wordt verminderd door toepassing van een geschakelde voeding, de verminderde interne weerstand en de achterovergebogen schoepen van de ventilatoren. Uniek is dat dit type ventilator is gecombineerd met het in de markt gewaardeerde ‘Constant Flow’-principe. Het toestel wordt standaard geleverd met een 100%-bypass en elektrische voorverwarmer. Met de Renovent Excellent zet Brink Climate Systems de nieuwe maatstaf op het gebied van woonhuisventilatie met warmteterugwinning.

Climate OK

Climate OK staat voor een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. De basisvoorwaarden hiervoor zijn producten voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Brink Climate Systems vervult daarnaast een kennis- en intermediairfunctie en draagt deze uit naar architecten, ontwikkelaars, installateurs en eindgebruikers, om er gezamenlijk voor te zorgen dat het binnenklimaat Climate OK is.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel