Presentatie Floriade Almere 2022

woensdag 27 juni 2012
timer 1 min
Het is zover! Het bidbook voor Floriade 2022 in Almere is klaar. Nu is de Almeerse gemeenteraad aan zet. Zij besluiten of Almere haar bid gaat indienen. Op dinsdag 3 juli 2012 wordt het Floriadeplan gepresenteerd en vindt de officiële overhandiging van het Almeerse bidbook aan de Nederlandse Tuinbouwraad plaats in Schouwburg Almere.
De afgelopen maanden is samen met partners uit Almere en de regio gewerkt aan het opstellen van het bidbook voor wereldtentoonstelling Floriade in 2022. Dit is in stilte gebeurd om onze concurrenten (Boskoop, Amsterdam Zuidoost en Groningen) geen informatie te geven over de inhoud van het bid.
 
Op dinsdag 3 juli wordt het bidbook officieel overhandigd aan de selectiecommissie van de Nederlandse Tuinbouwraad. In oktober maakt de NTR bekend wie de Floriade in 2022 mag organiseren.
 
Geïnteresseerde inwoners van Almere krijgen op maandag 9 juli de gelegenheid om het Floriadeplan te bekijken tijdens een inloopavond op het gemeentehuis. Dit vindt plaats vanaf 19.00 uur in de Burgerzaal.
 
Op woensdag 4 juli gaat de website www.floriadealmere.nl live, waar ook het volledige bidbook te vinden is.
 
Meer weten over Almere? Bestel hier de stedenspecial Almere van Stedebouw & Architectuur

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel