Platform Duurzame Huisvesting lanceert nieuwe site

donderdag 28 juli 2011
timer 2 min
Het Platform Duurzame Huisvesting anceerde een nieuwe site. Op deze nieuwe site is een schat aan informatie te vinden over verduurzaming van de utiliteitsbouw. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Terugkerende thema’s op de website zijn onder meer: beheer en onderhoud, contractbeheer, financiering, keurmerken en labels, renovatie en nieuwbouw en wet- en regelgeving.

 

De site biedt dagelijks nieuws en de beste tweets, maandelijks twee columns en regelmatig video’s. In de rubriek Feiten en Cijfers worden actuele onderzoeken gepresenteeerd. Ook alle presentaties van het eerste symposium van het Platform zijn op de site terug te vinden. Via een wekelijkse e-mail nieuwsbrief blijven geintersseerden bovendien op de hoogte van de nieuwste artikelen. U kunt zich voor de nieuwsbrief aanmelden op de site.

 

Platform Duurzame Huisvesting

Het Platform Duurzame Huisvesting is een alliantie van branche-, kennis- en koepelorganisaties die een belangrijke rol spelen bij huisvesting in de bestaande utiliteitsbouw. Zowel bij het onderhoud en beheer van gebouwen, als bij het investeren en beleggen in gebouwen, en het managen van de gebouwgebonden facilities. Het platform richt zich op het verduurzamen van de keten van professionele huisvesting door samenwerking tussen vraag een aanbod te stimuleren en gesignaleerde knelpunten weg te nemen. Het platform is opgericht in het najaar van 2010.

 

www.platformduurzamehuisvesting.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel