Pilkington opent vakmarkt in Amsterdam

vrijdag 16 september 2011
timer 1 min
Onlangs is de nieuwe vakmarkt in Amsterdam van Pilkington Benelux geopend. De opening is verricht door Laurens Aveskamp, Operations Director en Sing Koo, Managing Director. In de vakmarkt worden allerlei beglazingsmaterialen en gereedschappen verkocht voor de glaszetter.

De vakmarkt is een extra service voor de klanten. Clement Oonkopdendijk, halchef van de vestiging Amsterdam legt uit: "In de vakmarkt kunnen klanten niet alleen glas, maar ook kit, glaslatten, gereedschap, andere beglazingsartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen kopen. De klant kan van hieruit dus direct op pad en naar zijn klus gaan".

 

Toegevoegde waarde

Martijn Rietveld, Regio Manager Zuid/West voegt daaraan toe: "De vakmarkt past in ons streven om een glasfabrikant van toegevoegde waarde te zijn. Op glasgebied willen we een betrouwbaar verlengstuk zijn voor onze klanten door het aanbieden van advies, een hoge servicegraad en kennisoverdracht via bijvoorbeeld het seminar brandwerend glas dat wij binnenkort organiseren. Daarnaast beschikken we over een uitgekiende landelijke logistieke dekking".

 

Lokatie

De nieuwe vakmarkt is gevestigd aan de Schurenbergweg 5b in Amsterdam en is op werk-dagen geopend van 7.00 uur tot 16.30 uur. Naast de vakmarkt in Amsterdam, heeft Pilkington Benelux ook een vakmarkt in Maastricht, Venlo, Rotterdam, Steenwijk en Enschede.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel