Piet Colpaart - SIR 55

maandag 14 mei 2012
timer 1 min
“Cradle to Cradle kan zeker interessant zijn voor C/PO. Maar het zal niet eenvoudig zijn om leden van een C/PO collectief warm te krijgen voor Cradle to Cradle.”

“Cradle to Cradle kan zeker interessant zijn voor C/PO. Het zal niet eenvoudig zijn om leden van een C/PO collectief warm te krijgen voor Cradle to Cradle. Het experiment wordt gemeden, er zijn los van Cradle to Cradle toch al zoveel onzekerheden. Maar er zijn zeker goede kansen om ook een Cradle to Cradle bouwwijze te realiseren. Nogmaals, het zal lastig zijn, zelfs voor ervaren bouwers is er nog veel onbekends. Maar Cradle to Cradle heeft zeker toekomst voor mensen die hun eigen woning duurzaam willen bouwen en daarbij allerlei nieuwe snufjes en een duurzame bouwwijze tot een succes kunnen maken. Deelnemers aan een C/PO project gaan immers voor kwaliteit en toekomstwaarde!”

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel