Piet Boon ontwerpt Hofwoningen Almere

dinsdag 6 september 2011
timer 2 min
In september 2011 start ERA Contour met de bouw van de eerste 10 Hofwoningen van het project Hollandse Haven in Almere. Deze twee-onder-éénkapwoningen staan op ruime kavels, op steenworp afstand van de jachthaven in aanbouw aan de Noorderplassen. Ontwerper van de woningen is de designer Piet Boon.

Bijzonder aan de woningen is de vergaande aanpasbaarheid, tot en met een extra woonlaag aan toe. De eerste bewoners kunnen naar verwachting na de zomer van 2012 verhuizen naar hun droomwoning.

 

Wijk Noorderplassen West 

Het project designed by Piet Boon maakt deel uit van de wijk Noorderplassen West  waar het merendeel van de  nieuwbouwwoningen al zijn gerealiseerd, in projectvorm of op een vrije kavel. De ligging is bijzonder, dicht bij de grote steden Utrecht en Amsterdam, de natuurgebieden ten noordwesten van Almere en de Noorderplassen. Het totale project omvat 18 woningen. De hofwoningen liggen op kavels van 280 tot 350 m2. Het woonoppervlakte varieert van 123 tot 186 vierkante meter en is nog verder uit te breiden. Een tweelaagse hofwoning inclusief kavel is er al vanaf € 295.000 vrij op naam. De bouw wordt uitgevoerd door Lichtenberg Bouwbedrijf B.V. uit Rijssen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in luxe villabouw

 

Geen voorverkooppercentage

Doordat in kleine aantallen gebouwd gaat worden, kan er, zodra een woning verkocht is, gestart worden met de bouw. Zo hoeven kopers niet te wachten tot 70 procent voorverkocht is. Een actueel overzicht van de beschikbare woningen, prijzen en opties staat op www.hollandsehaven.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel