Oskomera scoort in Engeland en Belgie

vrijdag 9 september 2011
timer 2 min
Oskomera ontwerpt, levert en installeert o.a. de aluminium elementengevel, stalen balkons en zonwering van een toren van ruim 70 meter hoog aan de Bethnal Green Road in London. Begin 2012 zal gestart worden met de bouw. De toren is ontworpen door Stock Woolstencroft Architecten. De orderwaarde bedraagt ca. 10 miljoen Euro.

Oskomera is ook in Belgie actief. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) heeft in juni dit jaar een 5 MW zonne-energiecentrale op een platdak in België geïnstalleerd.

 

Grootste roof based PV-installatie

De installatie, verdeeld over twee daken met een totale oppervlakte van 95.400 m2, werd in slechts elf weken gebouwd. Er zijn 17.871 Suntech STP 280 Wp modules geïnstalleerd met een totaal geïnstalleerd vermogen van 5.07 MW. Dit maakt het de grootste roof based PV-installatie op een platdak in de Benelux. Naast de engineering, procurement en construction (EPC) verzorgt OSPS ook het service & maintenance contract gedurende 20 jaar voor deze PV-installatie.

 

OSPS UK

In de afgelopen twee maanden heeft OSPS UK meer dan 12 MW aan grootschalige PV projecten gerealiseerd. OSPS was verantwoordelijk voor de EPC werkzaamheden van deze installaties. Eén van deze installaties is de grootste in het Verenigd Koninkrijk tot nu toe: Howton Solar Farm in Cornwall. Voor dit ground based project zijn 18.000 Suntech panelen geïnstalleerd met een totaal vermogen van 4,99 MW. In Marston, Lincolnshire, heeft OSPS binnen een recordtijd van zes weken een 4,5 MW ground based installatie gebouwd. Daardoor is dit systeem één van de snelst gebouwde PV systemen in het Verenigd Koninkrijk.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel