Nieuwe warmtebeeld camera's van Fluke

maandag 5 maart 2012
timer 3 min
Fluke introduceert een nieuwe serie warmtebeeldcamera’s met baanbrekende functies zoals bijvoorbeeld het IR Optiflex™-scherpstelsysteem en de multimode-videoregistratie. De serie omvat modellen speciaal voor industriële toepassingen en modellen die ideaal zijn bij het inspecteren en onderhouden van gebouwen. U leest er alles over in het bijgevoegde persbericht.

Baanbrekende functies zijn onder andere:

IR-Fusion®-technologie. Profiteer van de enige IR-Fusion-camera waarmee u gelijk kunt richten en afdrukken. Met de door Fluke gepatenteerde technologie worden digitale en infraroodbeelden gecombineerd tot één enkel beeld om probleemgebieden nauwkeurig te documenteren.

Bediening met één hand. Licht (0,73 kg), perfect van vorm om in één hand vast te houden en alle knoppen kunnen gemakkelijk met de duim  worden bereikt, zelfs met handschoenen aan. Licht genoeg om langdurig, verticaal of horizontaal te gebruiken zonder dat uw hand vermoeid raakt.

Robuust vormgegeven. De warmtebeeldcamera's van Fluke zijn ontworpen om probleemloos mee te werken. Welke andere camera is sterk genoeg om een val van 2 meter te doorstaan en meteen daarna weer te worden gebruikt?

Multimode-videoregistratie. Neem scherpstelvrije video op bij zichtbaar licht en infrarood met volledige IR-Fusion-functies. Controleer problemen in de loop van de tijd, analyseer de beelden één voor één om problemen op te lossen en genereer infrarood videorapporten.

IR PhotoNotes™. Maak tot drie digitale foto's per warmtebeeldbestand en houd exacte informatie over apparatuurmodellen  en andere bruikbare informatie bij.

Elektronisch kompas. Zorgt ervoor dat u en anderen de locatie van het probleem weten door de kompasuitlezing bij het warmtebeeld op te slaan.

Professionele SmartView®-software voor IR-analyse en -rapportage. Professioneel pakket analyse- en rapportagefuncties om infraroodbeelden te bekijken, te bewerken en van commentaar te voorzien. Altijd meegeleverd, met onbeperkt aantal licenties en gratis upgrades tijdens de gehele levensduur.

Vijf modellen beschikbaar, voor diverse gebruikers, toepassingen en prijzen

Ti110 en Ti125 voor installatietechnici, koeltechnici en elektriciens die elektrische en mechanische apparatuur en onderdelen moeten onderhouden en inspecteren.

 TiR110 en TiR125 voor professionals op het gebied van gebouwinspecties en energie-audits die isolatieproblemen, luchtlekkages, vochtproblemen of constructiegebreken evalueren en rapporteren.

Ti110, Ti110, Ti125, TiR110 en TiR125 zijn voorzien van het IR-OptiFlex-scherpstelsysteem, het IR-PhotoNotes-aantekeningensysteem, scherpstelvrije video, de IR-Fusion-technologie en SmartView.

Ti100 voor algemene toepassingen — dezelfde robuustheid en hetzelfde gebruiksgemak voor kostenbewuste professionals.

Deze Fluke-warmtebeeldcamera's worden geleverd met een netstroomvoedingsadapter, lithium-ionbatterij (Ti125 en TiR125 worden met elk twee geleverd; anderen met elk één), USB-kabel om rechtstreeks beelden naar de pc te downloaden, SD-geheugenkaart, draagkoffer, draagtas, verstelbare draagriem (voor links- of rechtshandig gebruik) en handleiding (5 gedrukt, 18 elektronisch). De modellen Ti125 en TiR125 zijn bovendien voorzien van een tweevaks oplaadstation, een multifunctionele USB-geheugenkaartlezer en een aparte, langere USB-kabel voor het streamen van video.

 www.have-digitap.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel