Nieuwe typeaanduidingen voor schuiframen en –deuren Eland-Brandt

dinsdag 6 december 2011
timer 2 min
Eland-Brandt heeft een verbetering in de typeaanduidingen van de schuiframen en –deuren doorgevoerd. De namen MaestroBriljant en MaestriBriljant zullen plaats maken voor de merknaam Eland-Brandt.

De typeaanduidingen als volgt worden gewijzigd:

 

 

Oud:

Nieuw:

Schuifdeuren:

 

 

Enkelschuivend deursysteem

7.31  

D1

Dubbelschuivend deursysteem

7.32  

D2

Drierail schuifdeursysteem

7.33  

D3

Drierail schuifdeursysteem – 1 deel vast

7.33V

D3V

 

 

 

Schuiframen:

 

 

Enkelschuivend raamsysteem

7.71  

R1

Dubbelschuivend raamsysteem

7.72  

R2

Drierail schuif raamsysteem 

7.73  

R3

Drierail schuif raamsysteem – 1 deel vast

7.73V

R3V    

 

Bij de nieuwe typeaanduidingen staat de D voor schuifdeuren en de R voor schuiframen. De 1, 2, 3 staan voor enkel, dubbel en drierail schuivend met de V als toevoeging bij de D3 en R3 als aanduiding, dat 2 delen schuiven en 1 deel vast beglaasd is.

 

Rollecate Groep

Eland-Brandt maakt deel uit van de de Rollecate Groep. Al bijna 60 jaar is Rollecate een toonaangevende gevelbouwer in de woning- en utiliteitsbouw. Begonnen in 1954 als producent van stalen ramen en deuren, uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, kunststof, glas en composiet. Tegenwoordig bestaat de Rollecate Groep uit ruim 650 medewerkers, verspreid over meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. De toonaangevendheid van de Rollecate Groep kenmerkt zich in het assortiment, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap, de stabiliteit en de betrouwbaarheid. Mede dankzij haar eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten is de Rollecate Groep in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.

 

www.rollecate.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel