Nieuwe serie warmteterugwin units met verwarming en koeling van Auerhaan.

maandag 7 november 2011
timer 1 min
De nieuwe serie warmteterugwinunits met verwarming en koeling warmteterugwinning van Auerhaan vindt plaats met behulp van twee in serie geplaatste, statische, aluminium kruisstroom-platenwisselaars. Met deze opstelling realiseert de Ecotherm een rendement van circa 90%.

De Ecotherm-serie bestaat uit zeven modellen met luchtcapaciteiten van 1.000 tot 15.000 m3/h.

 

Energiezuinige gelijkstroommotoren

De toegepaste hoog rendement centrifugaalventilatoren zijn voorzien van energiezuinige gelijkstroommotoren. Standaard zijn de units voorzien van een modulerende 100% bypass buitenluchtkleppensectie, vlakfilters G4 aan de gebouwzijde en F7 zakkenfilters aan de buitenluchtzijde. De geavanceerde Honeywell DDC regeling zorgt voor een optimale, duurzame aansturing van de luchtbehandelingsunit, inclusief de optionele warmtepompen.

 

Inclusief warmtepompen

Auerhaan kan de Ecotherm warmteterugwinunits leveren inclusief warmtepompen. De opstelling wordt compleet samengebouwd op een stalen frame en aangesloten op de verwarmings-/koelbatterij. Voor de meest optimale capaciteitsregeling wordt gebruik gemaakt van inverter warmtepompen. Koeling en verwarming zijn altijd gegarandeerd, ook tijdens de ontdooicyclus.

 

Net als de overige luchtbehandelingsunits van Auerhaan, is ook de warmtepompuitvoering Plug & Play: voorzien van een complete regeling, stekkerklaar en volledig voorgeprogrammeerd!

 

www.auerhaan-klimaattechniek.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel