Nieuwe kleur siliconenkitten bij Griffon: ‘trijs’

woensdag 19 oktober 2011
timer 1 min
Silicone Sealant S-100 en Silicone Sealant S-200 van Griffon zijn beide verkrijgbaar in een nieuwe, unieke kleur: ‘trijs’. Een transparant-grijze kleur die transparant is indien aangebracht in een dunne laag en ondoorschijnend grijs bij een dikkere laag. Dit zorgt voor een vloeiende overgang van ondergrond naar voeg en tussen verschillend gekleurde (grijze) ondergronden.

Deze nieuwe kleurvariant is uitermate geschikt voor onder andere de overgang van een grijze badkamervloer naar een witte tegelwand, voor het afdichten van voegen van zilverkleurige (aluminium) profielen van (glazen) douchedeuren en voor de overgang tussen tegels en RVS douchegoten.

 

Sanitaire siliconenkitten

Silicone Sealant S-100 en Silicone Sealant S-200 zijn zeer hoogwaardige, sanitaire siliconenkitten voor het afdichten van naden, voegen en kieren in onder andere badkamer, toilet en keuken. Beide varianten zijn op basis van 100% siliconen, ongevoelig voor schimmel, blijvend elastisch, en kleurvast. Silicone Sealant S-200 is zuurvrij (neutraal) en daardoor reukloos en zeer geschikt voor kunststof ondergronden zoals acryl.

 

Silicone Sealant S-100 en Silicone Sealant S-200 van Griffon zijn ook verkrijgbaar in de kleuren transparant, wit, camee, grijs (S-100) en zilvergrijs (S-200).

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel