Nieuwe brochure Betafence: stabiliteit voor een wereld in beweging

donderdag 14 juni 2012
timer 2 min
Betafence Environmental Solutions is een gespecialiseerde afdeling van Betafence, wereldmarktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen. Inspelend op de specifieke uitdagingen van snel evoluerende milieu- en samenlevingsomstandigheden, brengt Betafence Environmental Solutions oplossingen voor een almaar betere beheersing van infrastructuur en leefmilieu. Betafence Environmental Solutions groepeert haar assortiment nu in een gloednieuwe brochure.
De problematiek laat zich grotendeels in vier groepen onderverdelen en dus werd ook de nieuwe brochure zo opgevat. Verdeeld over vier hoofdstukken maakt de lezer kennis met de doeltreffende oplossingen van Betafence Environmental Solutions.
 
Gabion Design Solutions - Schanskorven
Onder de noemer Gabion Design Solutions worden de oplossingen voorgesteld die beschermen tegen een landschap in beweging. U kent ze wel, schanskorven die kunnen gebruikt worden als vrijstaande muur, keermuur en gevelbekleding. De geweven variant wordt gebruikt om erosie in te dijken.
 
Soundblock®
Deze gepatenteerde geluidswerende Betafence-schanskorf wordt ook wel ‘The Silent Gabion’ genoemd en beschermt optimaal tegen geluidsoverlast. Het is de optimale combinatie van transmissieweerstand en geluidsabsorptie. Soundblock® springt in het oog langs de kant van de weg, met naast de optimale geluidswering, nog duidelijke troeven. De voorgemonteerde en op elkaar gestapelde units zijn snel en makkelijk te installeren, er zijn verschillende vulmogelijkheden voor een esthetische integratie in elk landschap en een uiterst competitief prijskaartje.
 
Bescherming tegen vallende rotsen en lawines
Dit hoofdstuk groepeert de systemen die beschermen tegen de grote kinetische energie die de natuur vaak vrijgeeft en die een reëel gevaar vormt voor de mens. Door hun grote flexibiliteit kunnen deze systemen die energie over korte afstanden opnemen en verminderen. Betafence werkt op dit vlak nauw samen met de Oostenrijkse specialist Trumer Schutzbauten. Het door hen ontwikkelde Omega-Net is de basis voor bescherming tegen vallende rotsen, lawines en puinstromen, én een uitstekende preventieve maatregel bij de stabilisatie van hellingen en zware rotsen.
 
Innovatieve oplossingen
Een voorbeeld waarbij Betafence Environmental Solutions creatieve oplossingen aanbiedt voor architecturale uitdagingen van verschillend allooi. Maar ook op gebied van veiligheid maken innovatieve oplossingen het verschil. Inderdaad, het milieu is constant in beweging en dus zet Betafence een innovatieteam aan het werk om stabiliteit te bevorderen. Extreme weersomstandigheden, waaronder hevige regenval, zijn schering en inslag. Dan is overstromingsbeveiliging een belangrijke taak. Zowel in functie van noodbescherming tegen overstromingen als voor overstromingsbeheer op lange termijn, heeft Betafence de meest doeltreffende producten in huis.
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel