Nieuw: LIPS RVS deurbeslag voor ieder project

donderdag 6 oktober 2011
timer 2 min
ASSA ABLOY Nederland introduceert een nieuwe lijn RVS deurbeslag: de LIPS 8000-serie. Het ruime assortiment deurbeslag biedt oplossingen voor ieder project en combineert design met kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

De nieuwe 8000-serie omvat inbraakwerend beslag en binnendeurbeslag met knoppen en krukken in tal van uitvoeringen. Standaard is het beslag vastdraaibaar. Optioneel kan het beslag worden voorzien van een krukgeveerde constructie. De grepen, briefplaten en deurstoppers uit de serie hebben hetzelfde design zodat het gebouw verzekerd  is van een uniforme uitstraling.

 

(Vlucht)veiligheid
Alle krukschilden en rozetten zijn getest volgens de Europese norm NEN-EN 1906. Daarnaast zijn de inbraakwerende cilinderrozetten, breed- én smalschilden SKG***® gecertificeerd en voorziet het assortiment in twee krukmodellen als nooddeurbeslag (NEN-EN 179). Zo biedt LIPS niet alleen inbraakveiligheid, maar ook vluchtveiligheid.

 

Maatwerk
Elk project kent wel die ene deur waarvoor een standaard beslag niet voldoet. Om een uniforme uitstraling te borgen biedt ASSA ABLOY Nederland met het LIPS deurbeslag flexibiliteit en maatwerk. Aangezien de productie plaatsvindt in Nederland kan er goed worden ingespeeld op specifieke wensen binnen een project. Ook kerntrekbeveiliging en antibacterieel beslag behoren tot de

mogelijkheden.

 

App als deurbeslagconfigurator
Om de opdrachtgever optimaal te ondersteunen bij de keuze voor het juiste beslag heeft LIPS een app ontwikkeld (voor iPhone, iPad en Android smartphones) die www.assaabloy.nl kan worden gedownload.

 

 

 

Maatwerk
Elk project kent wel die ene deur waarvoor een standaard beslag niet voldoet. Om een uniforme uitstraling te borgen biedt ASSA ABLOY Nederland met het LIPS deurbeslag flexibiliteit en maatwerk. Aangezien de productie plaatsvindt in Nederland kan er goed worden ingespeeld op specifieke wensen binnen een project. Ook kerntrekbeveiliging en antibacterieel beslag behoren tot de mogelijkheden.

 

App als deurbeslagconfigurator
Om de opdrachtgever optimaal te ondersteunen bij de keuze voor het juiste beslag heeft LIPS een app ontwikkeld (voor iPhone, iPad en Android smartphones) die via de QR-code of www.assaabloy.nl kan worden gedownload.

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel