MUB-EC, baanbrekende oplossing voor trappenhuizen

dinsdag 27 maart 2012
timer 1 min
Het assortiment van Rucon Systemair is uitgebreid met de MUB-EC. Dit overdruksysteem is de totaaloplossing voor trappenhuizen. Door zijn regeleigenschappen heeft de MUB-EC geen drukbegrenzingseenheid nodig. Dus zijn er minder onderdelen en stelelementen nodig dan in conventionele systemen.

De systeemoplossing voor trappenhuizen van Rucon Systemair is compleet, inclusief ingebouwde klepregeling en ingangen voor rookmelders. Ventilatoren uit de MUB-EC lijn zijn modulair opgebouwd. Hierdoor zijn deze bij parallelbedrijf universeel uit te breiden. Het systeem is tevens verkrijgbaar met rookafzuigfunctie (RWA).

 

Energiebesparend

De ventilatoren uit de MUB-EC lijn worden aangedreven door energiebesparende en hoogefficiënte EC-motoren met externe rotor. Ze zijn uitgerust met achterovergebogen schoepen van aluminium.

 

Door EC-technologie toe te passen in plaats van standaard AC-motoren, kan bij kleinere- en middelgrote ventilatoren en luchtbehandelingskasten het verbruik met ca. 30% gereduceerd worden. In sommige applicaties kan de besparing zelfs oplopen tot 50% of meer. De EC-motortechnologie is zelfregelend

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel