Marcel Kastein - de regie

maandag 14 mei 2012
timer 1 min
“De besparingen die je kunt realiseren in C/PO-projecten kunnen uitstekend worden benut om te investeren in Cradle to Cradle.”  

“De besparingen die je kunt realiseren in C/PO-projecten kunnen uitstekend worden benut om te investeren in Cradle to Cradle. Een eenvoudige opgave is dat zeker niet! Om dergelijke projecten in de huidige tijd tot een goed einde te brengen, moet je vooraf zeker weten dat de stichtingskosten van de woningen plus  de extra investeringen in Cradle to Cradle niet boven de marktwaarde van de woningen uitkomt. De AFM ziet er tegenwoordig streng op toe dat banken zich bij het verstrekken van hypotheken baseren op de marktwaarde van de woningen. Houd er dus rekening mee dat extra investeringen in Cradle to Cradle door ‘de markt’ voor een groot deel als onrendabel worden beschouwd.”

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel