Lumiance lanceert nieuwe led-verlichtings oplossingen

woensdag 13 juni 2012
timer 2 min
Lumiance lanceert diverse nieuwe led-verlichtingsoplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen. Enkele blikvangers zijn de Motto Trend LED, Instar Comfort LED, Instar Mini LED en Giotto LED. Al deze nieuwe led-producten hebben gemeen dat ze stijlvol, innovatief en energie-efficiënt zijn en eenvoudig te installeren. Daarnaast introduceert Lumiance LumiPanel, een serie ultraranke led-panelen voor opbouw, inbouw of pendelinstallatie.

Lumiance Motto Trend LED is een reeks led-inbouwspots voor decoratieve accent- of sfeerverlichting. De led-spots zijn beschikbaar in wit of geborsteld aluminium. Motto Trend LED biedt krachtig, dynamisch licht dat dubbelcardanisch en dus uiterst flexibel te richten is. De stijlvol vormgegeven spots hebben een behuizing van gietaluminium voor een betere warmtehuishouding. Motto Trend LED is voorzien van een, twee of drie CREE powerleds met elk 7 W vermogen.

 

De Instar Comfort LED is een nieuwe led-inbouwspot met een stijlvol, strak ontwerp. De verdiepte plaatsing van de leds geeft een mooi ‘dark light’-effect. De IP44-ledspots zijn een waardevol alternatief voor een halogeen lichtbron, met een kleurtemperatuur van 3000

 De Instar Mini LED-serie is een reeks miniatuur-ledinbouwspots voor sfeer- en oriëntatieverlichting. De Instar Mini LED heeft een inbouwdiameter van slechts 40 mm en een diepte van 37 mm. Deze kleine spots zijn beschikbaar in wit, chroom en geborsteld aluminium. Instar Mini LED heeft een in alle richtingen draaibare lichtbundel van 25° of 45°. Met een levensduur van 50.000 uur is de Instar Mini LED bovendien onderhoudsvrij en zijn de exploitatiekosten laag. Ideaal voor accentverlichting in restaurants en hotels, bij ontvangstbalies of voor lichtaccenten op waardevolle objecten in vitrines.

De vorig jaar gelanceerde Lumiance Giotto LED-serie is nu verkrijgbaar in DALI-uitvoering of in versies met ingebouwde MicroWave-aanwezigheidsdetector. Deze detectiefunctie werkt geheel autonoom. Dit maakt dat Giotto LED bijvoorbeeld perfect geschikt is om in te zetten in trapportalen van appartementengebouwen. Giotto LED-armaturen zijn tot veertig procent energiezuiniger dan versies met compacte fluorescentielampen!

 

Ten slotte lanceert Lumiance nog LumiPanel. Deze reeks bestaat uit ultraranke ronde of vierkante led-panelen. Ze zijn geschikt voor opbouw, inbouw of een pendelinstallatie. Het ultradunne profiel (slechts 15 mm) maakt LumiPanel geschikt voor installatie waar de plafonddiepte uiterst beperkt is en waar een goede inbouwverlichting voorheen onmogelijk was. De verlichting is zeer gelijkmatig verdeeld over het gehele paneel. LumiPanel biedt alle voordelen van led-verlichting, zoals weinig onderhoud en een extreem lange levensduur tot 50.000 uur. Deze oplossing is perfect voor een breed scala van toepassingen, zoals in hotels, bij recepties en in wachtruimten, vergaderzalen en winkels.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel