Kraan Bouwcomputing lanceert nieuwe software voor de toekomst

vrijdag 16 maart 2012
timer 2 min
Kraan Bouwcomputing uit Rotterdam lanceert 21 maart  haar nieuwe software voor de bouwbranche. De  bestaande PROBIS-lijn wordt in zijn geheel vervangen door de nieuwe KRAAN-lijn.

Kraan heeft de gehele  lijn grondig vernieuwd. De software is nu klaar voor de toekomst. aldus Kraan Bouwcomputing. De  complete look & feel  is aangepast en voldoet nu volledig aan de eisen die gebruikers stellen aan prettig en doeltreffend gebruik; zowel op kantoor als op de bouwplaats.

 

Kraan Bouwcomputing heeft  goed nagedacht over alle eisen die de markt gaat stellen aan de inzet van software in de komende jaren. Integraties en koppelingen met derden zullen in de toekomst sneller en efficiënt kunnen worden gerealiseerd.

 

De nieuwe lijn is vanaf 21 maart voor Kraan-klanten  gratis te downloaden vanaf de eveneens vernieuwde website www.kraan.com

 

Profiel Kraan:

Kraan Bouwcomputing B.V. is al meer dan 47 jaar actief op het gebied van automatisering in de bouw. De modulaire softwareproducten binnen de  KRAAN productlijn omvatten de complete automatisering van de processen in het bouwbedrijf. De softwaremodules worden in eigen beheer ontwikkeld op basis van intensieve kennis van en ervaring met de bedrijfsprocessen van bouwondernemingen, die zowel de ontwerpende bouw, uitvoerende bouw als de opdrachtgevende- en beherende bouw omvatten.

Kraan werkt met het zogenaamde “Total Service” concept, waarbij het gebruiksrecht van de software wordt verhuurd inclusief het onderhoud en het gebruik van de servicedesk.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel