Knauf Flottline, compleet nieuw assortiment voegenvullers en afwerkings producten

donderdag 3 november 2011
timer 2 min
Het afwerken van gipsplaten is een vak apart. De eisen die aan wand- en plafondoppervlakken worden gesteld zijn steeds hoger. Daarnaast vraagt de grote diversiteit in gipsplaten om meer specifieke producten. Knauf introduceert de Knauf Flottline, een compleet nieuw assortiment voegenvullers en afwerkingproducten dat volledig aansluit op de wensen van de markt. 

Dit nieuwe assortiment biedt de voegspecialist meer zekerheid voor een perfect eindresultaat.

 

Zes nieuwe producten

De Flottline bevat in totaal zeven producten: vijf voegenvullers (45'Flott, 90'Flott, Diamondflott, Uniflott, Readyflott) en twee finishers (Finishflott, Finishflott Pasta). Alle producten zijn nieuw ontwikkeld behalve de Knauf Uniflott, al sinds jaar en dag een door de markt zeer gewaardeerde voegenvuller.

 

Specifiek voor elke toepassing

De kwaliteit van Uniflott was uitgangspunt bij de ontwikkeling van de nieuwe Flottline producten. Elk product heeft dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar is geschikt voor specifieke toepassingen en verwerkingstijden. Een voorbeeld is Knauf Diamondflott, een voegenvuller die speciaal voor de Knauf Diamond Board is ontwikkeld. Zo geeft Diamondflott op de voegen tussen Diamond Board platen dezelfde hardheid én vertraagde wateropname als de Diamond Board platen zelf bieden.

 

De Knauf Flottline is reeds verkrijgbaar bij de handel. Voor een compleet overzicht van het Flottline assortiment, zie www.knauf.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel