Kingspan Insulation en EcoTherm bundelen krachten

woensdag 19 oktober 2011
timer 2 min
Kingspan Insulation B.V. heeft haar internationale positie op het gebied van hoogwaardige isolatiematerialen uitgebreid, door eerder dit jaar EcoTherm over te nemen. De gevestigde merknaam EcoTherm verandert begin december in Kingspan Insulation, maar de vertrouwde kwaliteit blijft.

Het nieuwe Kingspan Insulation ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige Kooltherm® en PIR platen voor het isoleren van woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen in heel het vasteland van Europa.

 

Andere productnamen

Graag brengen we architecten, handelaren en bouwondernemingen op de hoogte van de nieuwe merknamen die wij binnenkort gaan gebruiken. Het overbekende spouwisolatie product Ecotherm Slimline, zal dan ook veranderd worden in Therma™ TW50. De vloerisolatie Ecotherm Baseline, zal voortaan Therma™ TF70 genoemd worden. Ook de plat dak isolatieplaten krijgen een andere naam. Therma™ TR vervangt de topline serie. Bij Kingspan Insulation kunt u een volledig overzicht van de nieuwe typeaanduidingen verkrijgen.

 

Knowhow

De toevoeging van EcoTherm aan Kingspan Insulation leidt tot een kwaliteitsimpuls op vele gebieden. Zo vergroten wij de knowhow, onder meer op het gebied van Research & Development. Kingspan Insulation heeft nu zes productielocaties: één in Ierland, drie in Groot-Brittannië en twee in Nederland. Dit heeft als gevolg dat de flexibiliteit in leveringen groter wordt.

 

Kingspan Group

De van oorsprong Ierse, beursgenoteerde multinational Kingspan Group plc is een van de snelst groeiende bouwmaterialenconcerns van Europa. De divisie Kingspan Insulation B.V. is gespecialiseerd in het oplossen van isolatieproblemen, mede door de slankste bouwconstructies te realiseren. Deze divisie ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige isolatieplaten van resol en PIR hardschuim voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel