Jos van den Bersselaar Constructie BV wint Metaalunie Partnership Award.

vrijdag 27 mei 2011
timer 2 min
Jos van den Bersselaar Constructie BV is winnaar van de Metaalunie Partnership Award. Juryvoorzitter Gerrit Zalm deelde deze prestigieuze award uit tijdens het Metaalunie Partnership Event. Aanwezig bij de uitreiking was Scheuten Absoluut Glastechniek (SAGT), onderdeel van Scheuten Glas dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige glasproducten.

De samenwerking tussen de twee bedrijven werd tijdens de uitreiking benadrukt als innovatief en veelzijdig, goed voor de Partnership Award. Partners Scheuten Absoluut Glastechniek en Jos van den Bersselaar Constructie waren beide aanwezig om hun partnership extra kracht bij te zetten. “Samenwerking is voor Jos van den Bersselaar Constructie een vanzelfsprekendheid die verankerd is in de bedrijfscultuur”, motiveerde juryvoorzitter Gerrit Zalm (topman ABN AMRO) doelend op onder andere de intensieve relatie met Scheuten.

 

Gespecialiseerd in lichte constructies

Staalbedrijf Jos van den Bersselaar Constructie is gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen met een hoog afwerkingsniveau. Hierin zoekt het bedrijf met name de combinatie tussen metaal en glas. Directeur Jos van den Bersselaar: “Samenwerking moet zorgen voor versterking. We zien dat we door de samenwerking met SAGT markten bereiken waar we anders niet in zouden komen. Daarnaast is onze relatie met Scheuten voor een belangrijk deel gebaseerd op vertrouwen.”

 

Totaaloplossingen

Scheuten Absoluut Glastechniek biedt totaaloplossingen op maat voor complexe glastechnische projecten en volumineuze glasbouwprojecten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, de engineering en de projectuitvoering van glas- en geveltechnische oplossingen. Bedrijfsleider Tom van der Heijden: “Wij voegen onze specifieke kennis toe aan de projecten van collega Jos van den Bersselaar Constructie. Onze kracht is dat we al in het voortraject meedenken. Dit zorgt voor een solide basis voor de verdere samenwerking. Wij zijn vereerd dat Jos van den Bersselaar ons partnership heeft benadrukt tijdens de uitreiking van de Partnership Award.”

 

www.scheuten.com

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel