JORDAHL versterkt positie door overname Norm-teq BV

maandag 13 februari 2012
timer 2 min
De Deutsche Kahneisen Gesellschaft mbH (DKG), ontwikkelaar en producent van het merk JORDAHL, heeft met terugwerkende kracht per 1 januari van dit jaar het Nederlandse bedrijf Norm-teq B.V. overgenomen.

Norm-teq is een vooraanstaande ontwikkelaar, producent en leverancier van metselwerkondersteuning en bekend om haar innovatieve oplossingen en uitstekende ondersteuning bij de planning en technische realisatie van gevelprojecten. Zowel de marktpositie van Norm-teq als de kwaliteit van de producten in combinatie met de kennis en vaardigheden op het gebied van gevelengineering, bieden grote synergie-effecten bij een gemeenschappelijke aanpak van zeer complexe bouwprojecten.

Wereldwijd toegepast

JORDAHL Producten voor verankering, wapening en verbindingen worden momenteel wereldwijd toegepast bij talrijke, deels spectaculaire, bouwprojecten. Met de overname van het Nederlandse bedrijf wordt de uitbreiding van de internationale positionering van de Berlijnse bouwtechniek specialisten, consequent voortgezet. Daarbij horen ook de in januari 2012 voltooide vernieuwingen van de Oostenrijkse en Zwitserse dochterondernemingen in JORDAHL H-BAU Oostenrijk en JORDAHL H-BAU AG Zwitserland. “Door het verwerven van Norm-teq B.V. versterken we onze positie in Nederland. In de toekomst worden JORDAHL producten door Norm-teq op de markt gebracht. Dit is een belangrijke stap bij uitvoering van onze strategie winstgevend te groeien”, aldus Gerd Börner, voorzitter Raad van Bestuur van JORDAHL Berlijn.

www.normteq.nl

 

www.jordahl.de

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel