Joost Versluijs - ERA Contour

maandag 14 mei 2012
timer 1 min
"Cradle to Cradle moet primair in dienst staan van het wonen, dus dat wil zeggen dat het in eerste plaats een positief effect moet hebben op de beleving, uitstraling, comfort en energienota van de woning.”

“Cradle to Cradle moet primair in dienst staan van het wonen, dus dat wil zeggen dat het  in eerste plaats een positief effect moet hebben op de beleving, uitstraling, comfort en energienota  van de woning. Maar duurzaamheid staat wel steeds vaker op de agenda van de woonconsument. Het aantrekkelijke voor de consument moet zijn dat die een woning krijgt die heel duurzaam is in materiaalgebruik en energieverbruik maar vooral ook heel mooi en comfortabel en daarnaast dat er zoveel mogelijk individuele inbreng mogelijk blijft.”

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel