Johan Roo, de Rollecate Groep, Entrepreneur Of The Year 2011

vrijdag 14 oktober 2011
timer 2 min
Johan Roo is door de jury verkozen tot Ernst & Young Accelerating Entrepreneur Of The Year 2011 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Beurs van Berlage afgelopen zaterdagavond. Naast Johan Roo hebben Frans van Seumeren, eigenaar Frans van Seumeren Holding B.V. in de categorie Master en Jordy Cobelens, CEO van TW Steel Group B.V. in de categorie Emerging gewonnen. De galafinale werd door 350 ondernemers bijgewoond.

De Entrepreneur Of The Year is een initiatief van Ernst & Young en is de grootste en meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld. De prijs wordt in meer dan vijftig landen uitgereikt. Ernst & Young organiseert de Entrepreneur Of The Year-verkiezing voor de zestiende maal in Nederland om succesvol ondernemerschap te stimuleren en te belonen. Universiteit Nyenrode, Ministerie van Economische Zaken en VNO-NCW ondersteunen de prijs.

 

Na de nominatie en het bereiken van de laatste vijf, een hele prestatie op zich, is Johan Roo verkozen tot Entrepreneur Of The Year 2011 in de categorie Accelerating. Johan Roo ontving de prijs uit handen van de heer Pieter Jongstra, Managing Partner Ernst & Young België en Nederland.

  

Rollecate Groep

Al bijna 60 jaar is Rollecate een toonaangevende gevelbouwer in de woning- en utiliteitsbouw. Begonnen in 1954 als producten van stalen ramen en deuren, uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, kunststof, glas en composiet. Tegenwoordig bestaat de Rollecate Groep uit ruim 650 medewerkers, verspreid over meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. De kracht van de Groep ligt bij de toonaangevendheid, het assortiment, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap, stabiliteit en betrouwbaarheid. Mede dankzij haar eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten is de Rollecate Groep in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.

 

www.rollecate.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel