JAZO Zevenaar bv ontvangt MVO certificering.

vrijdag 9 september 2011
timer 2 min
Vandaag heeft JAZO Zevenaar bv, specialist in toegang en ventilatie van techniekruimten, van DEKRA de bevestiging gekregen dat het MVO-Prestatieladder certificaat niveau 3 naar verwachting op haar 50-jarig jubileum, 4 oktober, uitgereikt zal worden.

Het auditteam heeft een positief advies gegeven voor certificering op de MVO-Prestatieladder niveau 3. Een bijzondere prestatie als men bedenkt dat momenteel slechts 23 bedrijven in Nederland zo’n geldig certificaat bezitten.

 

MVO managementsysteem

Met als doel om in 2011 gecertificeerd te raken op niveau 3 van de MVO-Prestatieladder heeft JAZO haar ambities geformuleerd en een gedegen MVO managementsysteem ingevoerd. MVO meetbaar maken is een uitdaging op zich, de internationaal erkende norm ISO-26000 is niet certificeerbaar, terwijl opdrachtgevers dit wel vragen.

 

Als eerste in de metaalbranche

Veel wordt er gesproken over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar wat gebeurt er nu werkelijk achter de schermen? JAZO Zevenaar heeft ervoor gekozen om als eerste in de metaalbranche door het PKM, adviseurs voor metaal- en technische bedrijven, een nulscan uit te laten voeren ten behoeve van certificering op de MVO prestatieladder.

 

Duurzaam rendement

"Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons geen mooi verhaal, maar een kwestie van doen". MVO is verantwoordelijkheid nemen door innovatie en vernieuwingskracht, als ook flexibel reageren op nieuwe ontwikkelingen en het realiseren van duurzaam rendement". JAZO is zich bewust dat hier een sleutelrol voor het MKB is weggelegd. Onze jarenlange inzet op duurzame ontwikkelingen en vergaande betrokkenheid bij personeel en omgeving, bleek al een goede basis.

 

Objectief bewijsmiddel

Het MVO managementsysteemcertificaat is een objectief bewijsmiddel dat een bedrijf of organisatie een managementsysteem heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarin stakeholderseisen en -verwachtingen gemanaged worden op resultaat.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel