Humanscale: voor gezond en efficiënter werken

woensdag 27 juli 2011
timer 2 min
De Humanscale showroom in Amsterdam is operationeel. De ruimte bevindt zich aan de Veemkade in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Dit gebied met gerestaureerd industrieel erfgoed, hippe designwinkels en moderne architectuur sluit perfect aan op de kosmopolitische uitstraling van Humanscale.

In de showroom is een omgeving gecreëerd waarin de Humanscale producten optimaal tot hun recht komen en hun filosofie zichtbaar en zelfs tastbaar is.

 

‘Working’ showroom

De showroom zal functioneren als ‘working’ showroom en vrijwel het gehele assortiment ergonomische producten voor de werkplek, zoals monitorarmen, verlichtingsarmaturen en bureaustoelen, is er te vinden.

Onder het motto ‘adam = open’ zal in het najaar een reeks open dagen worden georganiseerd om de showroom officieel in te luiden.

 

Humanscale

Humanscale is een vooraanstaande onderneming op het gebied van ontwikkeling en productie van ergonomische oplossingen op en rond de kantoorwerkplek. Haar innovatieve stoelen, monitorarmen, verlichtingsarmaturen en andere ergonomische producten zijn ontwikkeld om gezonder en  efficiënter te kunnen werken en zodoende de kwaliteit van het kantoor te verbeteren.

 

De producten van Humanscale worden ontwikkeld vanuit een duidelijke filosofie. Als goed design een functioneel probleem simpel en elegant oplost, is het resultaat altijd eerlijk en tijdloos. Deze filosofie heeft er mede toe geleid dat zij als enige projectmeubelfabrikant is opgenomen in I.D. Magazine’s top 10 van ‘Enterprises that help push design forward’.

 

Humanscale is lid van het Wereld Natuur Fonds en de oprichter en CEO, Robert King, is sinds 1999 bestuurslid van WWF’s United States National Council.

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel