HSD veiligheidsdeuren B.V. exclusieve dealer van DALOC

donderdag 10 november 2011
timer 2 min
Uit een samenwerkingsverband tussen Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren en het Zweedse DALOC is het bedrijf HSD Veiligheidsdeuren B.V. ontstaan. HSD Veiligheidsdeuren is gevestigd in Tilburg en is in Zuid-Nederland exclusieve dealer van DALOC, fabrikant van inbraak- en brandveilige deuren. Deze stalen veiligheidsdeuren beschermen uw huis tegen inbraak, brand, brandgassen, ongewenste geluiden en geuren. DALOC is op dit gebied marktleider in Scandinavië.

HSD Veiligheidsdeuren richt zich op een brede doelgroep waarbij het aspect veiligheid uiteraard van groot belang is. Particulieren, bedrijven, aannemers, architecten, projectontwikkelaars, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren (VVE's) vallen allen onder deze doelgroep.

 

Voor de Nederlandse en Belgische markt

Speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt worden de veiligheidsdeuren S23, S43 en S44 gefabriceerd. Deze veiligheidsdeuren hebben een vertrouwde uitstraling en werken als een traditionele voor- of tussendeur. De meerpuntssluiting vergrendelt de deur in één keer met meerdere haakgrendels. Meerdere lagen staalplaat zorgen voor een enorm sterk deurblad dat moeiteloos draait op stabiele, inbraakveilige precisiescharnieren. De achterkant van het deurblad is uitgerust met haakvormige stalen pennen die bij een eventuele inbraakpoging in het versterkte stalen kozijn grijpen. Om te voorkomen dat inbrekers het slot eruit boren, zijn de deuren voorzien van een geïntegreerde boorbeveiliging. Iedere veiligheidsdeur wordt op maat geleverd, inclusief stalen kozijn. De deurbladen worden geleverd met een slijtvast oppervlak van laminaat, voorzien van een houtmotief of eenkleurig in meerdere varianten. De laminaatplaten zijn thermisch verzinkt en UV-bestendig, waardoor de deuren ook uitstekend als buitendeur functioneren.

 

Alle veiligheidsdeuren voldoen aan minimaal weerstandsklasse 3 t/m 4, 30 minuten brandwerendheid en aan de Europese eisen op het gebied van akoestische isolatie. Ondanks dat de veiligheidsdeuren aan alle eisen op het gebied van brand, geluid en rook voldoen, is de dikte van de deurpanelen toch beperkt gebleven tot maximaal 58 mm dikte. Het type S23 heeft zelfs een dikte van slechts 47mm!

 

www.hsdveiligheidsdeuren.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel